Wie is Johan?

Persoonlijke schoonmaakservice met gedrevenheid en kwaliteit

Opgelet!
nieuwe
opstart

Avatar Johan Verbeke Cleaning Doorzichtig

Ik ben Johan Verbeke, de drijvende kracht achter schoonmaakbedrijf Verbeke Cleaning. Met mijn schoonmaakdiensten in Leuven breng ik netheid en frisheid in elk huis en kantoor. Ik vind een propere omgeving belangrijk voor zowel comfort als gezondheid. Daarom bied ik persoonlijke en grondige schoonmaakdiensten aan, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Schoonmaken is meer dan alleen een taak voor mij; het is mijn passie. Als jouw vertrouwde schoonmaker, zet ik mij in voor het leveren van kwalitatieve diensten met een persoonlijke touch.

Hoe het begon

Na jarenlang in de bouwsector te hebben gewerkt, leidde het lot mij naar een leidinggevende functie in de schoonmaak. Tijdens afwezigheden van collega’s nam ik zelf de schoonmaaktaken op me om mijn team te ondersteunen. Mijn rol bij De Lijn, waar ik actief betrokken was bij contractopvolging en inspecties gerelateerd aan schoonmaak, heeft mijn ervaring verder verrijkt. Deze waardevolle ervaringen heb ik nu omgezet in een bloeiende carrière als zelfstandig schoonmaker.

Mijn kernwaarden

Mijn kernwaarde is steeds om snel te werken, zonder in te boeten aan kwaliteit. Mijn aandacht voor detail en streven naar een hoge afwerkingsgraad zijn cruciale aspecten van elke schoonmaaktaak die ik onderneem. Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om snel inzetbaar te zijn, zelfs voor de kleinste klusjes. Als enige uitvoerder van mijn diensten garandeer ik persoonlijke betrouwbaarheid en consistentie, wat klanten verzekert van een vertrouwde en efficiënte schoonmaakervaring.

Waarom kiezen voor mij?

Tarieven

Geen verplaatsingskosten in ‘groot Leuven’. Voor locaties daarbuiten geldt een bescheiden vergoeding.